Yhdistyksemme

Kaikki omaishoidon asiasta kiinnostuneet voivat liittyä yhdistyksemme jäseniksi. Jäsenyys ei edellytä virallista, omaishoidontuen edellyttämää omaishoitajuutta. Voit olla omaishoitajan läheinen, perheenjäsen, tukihenkilö tai kohdata työssäsi omaishoitajia. Voit ehkä jonain päivänä ajatella olevasi omaishoitaja ja pidät omaishoitajuutta tärkeänä tehtävänä yhteiskunnassamme.

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 25€. Rekisteröidyt yhdistykset, yhteisöt, säätiöt ja yritykset voivat liittyä yhdistyksemme kannattajajäseniksi. Kannattajajäsenmaksu vuonna 2018 on 50€.

Yhdistyksemme jäsenenä

  • saat vaikutuskanavan asioille, joita pidät tärkeänä huolenpito- ja hoitotilanteessasi
  • voit tutustua toisiin, joiden elämäntilanne on samankaltainen kuin sinulla
  • saat yhdistyksen jäsentiedotteet ja voit osallistua yhdistyksen toimintaan
  • saat Omaishoitajat ja läheiset -liiton jäsenetuna neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Lähellä-lehden. Liiton jäsenetuihin kuuluu myös lakineuvontaa sekä loma- ja kurssitoimintaa.

Yhteystietomme

Toimistomme sijaitsee Tapiolassa, Espoon Järjestöjen Yhteisön (EJY) tiloissa, osoitteessa Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo, toinen kerros.

Varmimmin tavoitat meidät toimistolta sopimalla tapaamisesta etukäteen joko puhelimitse numerosta 050 528 4224 tai sähköpostilla osoitteesta eska.auttaa@hotmail.fi .  

Toiminnanjohtajaan Kristiina Mustakallioon saat parhaiten yhteyden puhelimitse numerosta 040 531 0990.

Liity jäseneksi! Jätä tietosi yhteydenottolomakkeeseen liittymistä varten, niin otamme yhteyttä.

Tietosuoja

Tutustu Henkilötietolain (523 /99) 10 §:n mukaiseen jäsenrekisterimme ylläpidosta vastaavan liittomme rekisteriselosteeseen ja yhdistyksemme rekisteriselosteisiin koskien tapahtumia sekä valmennuksia/ryhmiä.